Loading

Introducing Alison Business - empowering the workforce of the future
A cost efficient one-stop training solution for businesses with plans to suit all budgets.
Alison Business

Description

Bagian sumber ieu ngandung infographics ti World Health Organisation (WHO) ngeunaan prakték handwashing sareng cara ngajagi batur tina henteu kainfeksi novel coronavirus. Anjeun ogé bakal mendakan sumber-sumber anu ngagambarkeun pedoman ngeunaan kaamanan kadaharan, balanja atanapi damel di pasar, sareng kumaha tetep séhat nalika iinditan.

Back to Modules Back to Resources