Coronavirus - What you need to know - Kursus Online | Alison
Loading

Virus Corona - Naon anu anjeun kedah terang

Kursus online gratis ieu nyertakeun aspék penting tina Covid-19 atawa corona virus

Disease and Disorders
Free Course
Kursus online gratis coronavirus (Covid-19) nu anyar ieu museurkeun kana sajarah, pangiriman, gejala, pangobatan anu mungkin sareng pencegahan potensi novel koronavirus. Salaku bagian tina respon internasional, Alison nyiptakeun kursus online gratis ieu ngeunaan anu kedah dipikanyaho ku masarakat ngeunaan novel coronavirus, kasang tukangana, sareng kumaha cara ngatasi ancaman anu ditimbulkeun ka anjeun, kulawarga sareng masarakat.

Description

Modules

Outcome

Certification

View course modules

Description

Leu kursus online gratis dina novél coronavirus museurkeun kana sajarah, gejala, pangiriman sareng pencegahan virus anu teu acan kantos dicirikeun dina manusa. Coronaviruses (CoV) mangrupikeun kulawarga anu ageung tina virus anu nyababkeun panyawat tina kasawat anu umum. Panyakit anu langkung parah, sapertos Sindrom Pernapasan Wétan Tengah (MERS-CoV) sareng Sindrom Pernaput Akut Parah (SARS-CoV). Coronaviruses mangrupikeun zoonotik, hartosna dikirimkeun antara sato sareng masarakat.

Kursus ieu bakal ngabahas kumaha wabah virus tiasa nyababkeun akibat anu parah pikeun kasehatan individu anu katépaan, sareng akibat pikeun sumber kaséhatan komunitas sareng nagara dimana wabah lumangsung. Tanda inféksi umum kaasup gejala pernapasan, muriang, batuk, sesak napas sareng kasusah engapan. Dina kasus anu langkung parah, inféksi tiasa nyababkeun pneumonia, sindrom pernapasan akut parna, gagal ginjal sareng pati.

Kursus éta mangrupikeun inisiatif anu unik, anu didasarkeun kana inpormasi anu disayogikeun ku Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), Geneva, Swiss, sareng CDC (Center of Disease Control, USA). Kursus ieu mangrupikeun bagian tina inisiatif Alison inovatif pikeun ngembangkeun sistem sertifikasi belajar global anu gancang pikeun merangan panyakit pandémik. Ieu mangrupikeun kursus gratis anu bakal diropéa bulanan. Pikeun nyorong kasadaran sareng pangertosan ngeunaan virus sareng ancamanna, Alison ogé ngagaduhan kursus Sertifikasi PDF anu gratis di gratis dunya. Ku cara ngalakukeun kursus ieu, anjeun tiasa tetep diropéa ngeunaan kumaha carana nganyahokeun tina ancaman coroanvirus novel anu diarah ku anjeun sareng anu sanés. Janten, naha ngantosan? Mimitian kursus ayeuna sareng dina 1-2 jam anjeun bakal ngagaduhan pangaweruh pikeun ngabantosan anjeun, kulawarga sareng komunitas anjeun tina kaserang sareng ngirim novel coronavirus.

Start Course Now

Learning Outcomes

Kana parantos réngsé kursus ieu, anjeun bakal tiasa:


  • Gariskeun asal-usul, épék sareng pengobatan novel coronavirus
  • Nangtukeun tanda sareng gejala inféksi
  • Nerangkeun protokol pikeun ngandung sareng ngabatesan transmisi novel coronavirus
  • Gariskeun protokol pikeun ngarawat inféksi coronavirus novel
  • Ngabahas saran Organisasi Kaséhatan Dunya sareng pancegahan pikeun ngabantosan nyegah panyebaran inféksi coronavirus novel

Certification

All Alison courses are free to enrol, study and complete. To successfully complete this Certificate course and become an Alison Graduate, you need to achieve 80% or higher in each course assessment. Once you have completed this Certificate course, you have the option to acquire an official Certificate, which is a great way to share your achievement with the world. Your Alison Certificate is:

Ideal for sharing with potential employers - include it in your CV, professional social media profiles and job applications
An indication of your commitment to continuously learn, upskill and achieve high results
An incentive for you to continue empowering yourself through lifelong learning

Alison offers 3 types of Certificates for completed Certificate courses:

Digital Certificate - a downloadable Certificate in PDF format, immediately available to you when you complete your purchase
Certificate - a physical version of your officially branded and security-marked Certificate, posted to you with FREE shipping
Framed Certificate - a physical version of your officially branded and security-marked Certificate in a stylish frame, posted to you with FREE shipping

All Certificates are available to purchase through the Alison Shop. For more information on purchasing Alison Certificates, please visit our FAQs. If you decide not to purchase your Alison Certificate, you can still demonstrate your achievement by sharing your Learner Record or Learner Achievement Verification, both of which are accessible from your Dashboard. For more details on our Certificate pricing, please visit our Pricing Page.

Careers

    Notification

    You have received a new notification

    Click here to view them all