Loading

The Alison August SALE! 🎉 25% Off PDF Certs & Diplomas!📜 Ends in : : :

Claim Your Discount!

Koronavírus - Amit feltétlenül tudnod kell

Ez az ingyenes online tanfolyam a Covid-19 coronavírus

Publisher: Advance Learning
Ez az ingyenes on-line tanfolyam az új koronavírusról (Covid-19) az új koronavírus kórtörténetére, átterjedésére, tüneteire, lehetséges kezelésére és lehetséges megelőzésére összpontosít. A nemzetközi válasz részeként Alison létrehozta ezt az ingyenes online tanfolyamot arról, hogy az embereknek tudniuk kell az új koronavírusról, annak hátteréről, és arról, hogyan lehet a legjobban kezelni az Ön.
Koronavírus - Amit feltétlenül tudnod kell
  • Duration

    1.5-3 Hours
  • Students

    71
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Description

Modules

Outcome

Certification

View course modules

Description

Az új, koronavírusról szóló online on-line tanfolyam az emberben korábban nem azonosított vírus kórtörténetére, tüneteire, átterjedésére és megelőzésére összpontosít. A koronavírusok (CoV) egy nagy víruscsalád, amelyek megbetegedéstől kezdve a megfázástól a súlyosabb betegségekig terjednek, mint például a Közel-Kelet légzési szindróma (MERS-CoV) és a súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS-CoV). A koronavírusok zoonózisok, azaz állatok és emberek között terjednek.

A tanfolyam megvitatja, hogy a vírus kitörése milyen súlyos következményekkel járhat a fertőzött egyének egészsége szempontjából, valamint a közösségek és országok egészségügyi forrásaira, ahol a kitörés bekövetkezik. A fertőzés általános tünetei közé tartozik a légzési tünetek, láz, köhögés, légszomj és légzési nehézségek. Súlyosabb esetekben a fertőzés tüdőgyulladást, súlyos akut légzőszervi szindrómát, veseelégtelenséget és akár halált is okozhat.

A tanfolyam egy egyedülálló kezdeményezés, amely az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a svájci Genf és a CDC (Disease Control Center, USA) által nyújtott információkon alapul. Ez a tanfolyam egy olyan innovatív Alison kezdeményezés része, amely a világméretű gyorsreagálású tanulási tanúsítási rendszert fejleszti ki a pandémiás betegségek leküzdésére.

Start Course Now

Careers