Loading

The New Alison App has just launched Download Now

Coronavirus - Sampeyan kudu ngerti

Sinau online gratis iki kalebu hal kang penting sak jerone coronavirus Covid-19

Health
Free Course
Sinau online gratis babagan coronavirus novel ini (Covid-19) fokus ing sejarah, piye nulare, piye gejalane, tombo lan corone nyegah soko coronavirus novel. Minongko bagean soko tanggap internasional, Alison wis gawe sinau online gratis iki, mbahas babagan opo sing perlu di mangerteni babagan virus corona, sejarahe, lan piye coro kang apik nangani anceman kanggo awake dewe, kulowargo lan kumpulanmu.

Description

Modules

Outcome

Certification

View course modules

Description

Sinau online gratis babagan novel coronavirus fokus ing sejarah, tondo-tondo, piye nulare, lan coro nyegah virus sing sak durunge ora dimangerteni nular nyang menungso. Coronaviruses (CoV) iku kalebu kulowargo virus sing nyebabke leloro wiwit loro flu biasa nganthi sing luwih parah, koyoto Sindrom Pernafasan Timur Tengah (MERS-CoV) lan Sindrom Pernafasan Akut Parah (SARS-CoV) .Coronavirus iku zoonosis, tegese iso nular antarane kewan lan menungso.

Sinau iki bakal mbahas babagan pageblug virus sing nyebabke dampak serius kanggo kesehatan saben menungso sing keno infeksi, lan dampak kanggo sumber daya kesehatan masyarakat lan negara ing ngendi pageblug iku kedaden. Tondo-tondo biasa infeksi kalebu gejala ambegan, demam, watuk, ambegan sesek lan kangelan kangelan ambegan. Ing kasus luwih parah, infeksi iso nyebabke pneumonia, sindrom pernapasan akut, gagal ginjel, lan ugo mati.

Sinau iki gagasan longko, sing dasare kabar soko Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), Jenewa, Swiss, lan CDC (Pusat Pengendalian Penyakit, AS). Sinau iki ugo gagasan kang apik soko Alison kanggo ngembangke gerak cepat sistem sertifikasi sinau umum kanggo ngelawan pageblug. Iki sinau gratis lan saben dinone dianyari isine minongko tibo titi lan wancine bakal cemepak punjul soko 100 boso. Kanggo nyengkuyung kesadaran lan pemahaman babagan virus lan ancemane, Alison ugo gawe sinau kang ono sertifitae cemepak gratis kanggo sak dunyo. Kanthimelu sinau coro iki, kitho ugo isoh nganyarke pemahaman minongko coro kang apik kanggo ngadepi anceman virus corona, kango awake dewe ugo wong liyo. Dadi, kenopo kudu ngenteni? Wiwiti sinau saiki lan sakjerone 1-2 jam sampeyan bakal etuk kaweruh kanggo mbantu ngelindungi awake dewe, keluwargamu lan kumpulanmu soko nulare lan nulari virus corona.

 

Start Course Now

Careers