Coronavirus - Sing kudu mbok ngerteni - Sinau | Alison
Loading

Coronavirus - Sampeyan kudu ngerti

Sinau online gratis iki kalebu hal kang penting sak jerone coronavirus Covid-19

Disease and Disorders
Free Course
Sinau online gratis babagan coronavirus novel ini (Covid-19) fokus ing sejarah, piye nulare, piye gejalane, tombo lan corone nyegah soko coronavirus novel. Minongko bagean soko tanggap internasional, Alison wis gawe sinau online gratis iki, mbahas babagan opo sing perlu di mangerteni babagan virus corona, sejarahe, lan piye coro kang apik nangani anceman kanggo awake dewe, kulowargo lan kumpulanmu.

Description

Modules

Outcome

Certification

View course modules

Description

Sinau online gratis babagan novel coronavirus fokus ing sejarah, tondo-tondo, piye nulare, lan coro nyegah virus sing sak durunge ora dimangerteni nular nyang menungso. Coronaviruses (CoV) iku kalebu kulowargo virus sing nyebabke leloro wiwit loro flu biasa nganthi sing luwih parah, koyoto Sindrom Pernafasan Timur Tengah (MERS-CoV) lan Sindrom Pernafasan Akut Parah (SARS-CoV) .Coronavirus iku zoonosis, tegese iso nular antarane kewan lan menungso.

Sinau iki bakal mbahas babagan pageblug virus sing nyebabke dampak serius kanggo kesehatan saben menungso sing keno infeksi, lan dampak kanggo sumber daya kesehatan masyarakat lan negara ing ngendi pageblug iku kedaden. Tondo-tondo biasa infeksi kalebu gejala ambegan, demam, watuk, ambegan sesek lan kangelan kangelan ambegan. Ing kasus luwih parah, infeksi iso nyebabke pneumonia, sindrom pernapasan akut, gagal ginjel, lan ugo mati.

Sinau iki gagasan longko, sing dasare kabar soko Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), Jenewa, Swiss, lan CDC (Pusat Pengendalian Penyakit, AS). Sinau iki ugo gagasan kang apik soko Alison kanggo ngembangke gerak cepat sistem sertifikasi sinau umum kanggo ngelawan pageblug. Iki sinau gratis lan saben dinone dianyari isine minongko tibo titi lan wancine bakal cemepak punjul soko 100 boso. Kanggo nyengkuyung kesadaran lan pemahaman babagan virus lan ancemane, Alison ugo gawe sinau kang ono sertifitae cemepak gratis kanggo sak dunyo. Kanthimelu sinau coro iki, kitho ugo isoh nganyarke pemahaman minongko coro kang apik kanggo ngadepi anceman virus corona, kango awake dewe ugo wong liyo. Dadi, kenopo kudu ngenteni? Wiwiti sinau saiki lan sakjerone 1-2 jam sampeyan bakal etuk kaweruh kanggo mbantu ngelindungi awake dewe, keluwargamu lan kumpulanmu soko nulare lan nulari virus corona.

 

Start Course Now

Learning Outcomes

Sak wise sinau iki, sing kowe intuk yoiku :


  • Ngonceki asal-usul, efek, lan coro ngerawat virus corona anyar
  • Niteni tondo-tondo lan gejala infeksi
  • Njelasne aturan kanggo mbatesi nulare virus corona anyar
  • Nggawe aturan kanggo nambani infeksi coronavirus sing anyar
  • Ngrembug, gethok tular lan nindakke coro nyegah soko World Health Organization kanggo mbantu nyegah nulare infeksi coronavirus anyar

Certification

All Alison courses are free to enrol, study and complete. To successfully complete this Certificate course and become an Alison Graduate, you need to achieve 80% or higher in each course assessment. Once you have completed this Certificate course, you have the option to acquire an official Certificate, which is a great way to share your achievement with the world. Your Alison Certificate is:

Ideal for sharing with potential employers - include it in your CV, professional social media profiles and job applications
An indication of your commitment to continuously learn, upskill and achieve high results
An incentive for you to continue empowering yourself through lifelong learning

Alison offers 3 types of Certificates for completed Certificate courses:

Digital Certificate - a downloadable Certificate in PDF format, immediately available to you when you complete your purchase
Certificate - a physical version of your officially branded and security-marked Certificate, posted to you with FREE shipping
Framed Certificate - a physical version of your officially branded and security-marked Certificate in a stylish frame, posted to you with FREE shipping

All Certificates are available to purchase through the Alison Shop. For more information on purchasing Alison Certificates, please visit our FAQs. If you decide not to purchase your Alison Certificate, you can still demonstrate your achievement by sharing your Learner Record or Learner Achievement Verification, both of which are accessible from your Dashboard. For more details on our Certificate pricing, please visit our Pricing Page.

Careers

    Notification

    You have received a new notification

    Click here to view them all