Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Begrijpt u de AVG? Of dat een bedrijf dat faalt bij AVG een boete van € 20 miljoen kan krijgen? Volg deze gratis online

Publisher: Advance Learning
Deze gratis online cursus laat zien waarom AVG een van de belangrijkste wetsteksten van het afgelopen decennium is. Een bedrijf dat niet voldoet aan de AVG kan een boete van € 20 miljoen krijgen, en de regels rond AVG kunnen moeilijk te begrijpen en correct toe te passen zijn. In deze cursus leert u alles over de AVG. Als u werkt met een bedrijf dat omgaat met consumentengegevens, kan dat u beschermen tegen ernstige financiële verliezen.
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Duration

    1.5-3 Hours
  • Students

    61
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Outcome

Certification

View course modules

Description

Als uw bedrijf gegevens verzamelt over individuen, of het nu bestanden, foto’s, contactpersonen (om het even wat) zijn, dan is de AVG ontzettend belangrijk voor u. Bedrijven die niet voldoen aan de AVG-normen overtreden belangrijke wetten, brengen consumenten in gevaar en kunnen uit de handel worden genomen als ze worden betrapt. AVG kan bovendien ingewikkeld en moeilijk te begrijpen zijn.

Deze cursus maakt de zaken eenvoudig, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf aan de AVG-normen voldoet. De cursus begint met u kennis te laten maken met de belangrijkste principes van AVG. U krijgt te zien hoe AVG consumenten controle wil geven over hun gegevens en vooral de privacy van kinderen onder de 16 jaar wil beschermen. U leert dan wat grote en kleine organisaties moeten doen om aan de AVG-normen te voldoen. Dit omvat richtsnoeren voor kleine ondernemingen over hoe zij persoonsgegevens van consumenten veilig en legaal kunnen bewaren.

Tot slot leert de cursus u over de sleutelrol van de Data Protection Officer (DPO) en de stappen die organisaties kunnen nemen om cloudgebaseerde omgevingen te beveiligen. Na afloop van deze cursus zult u de AVG volledig begrijpen en ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf aan de AVG-normen voldoet. Dit is essentiële informatie om uw bedrijf te beschermen tegen zware boetes en mogelijke faillissementen. Wacht dus niet tot het te laat is. Begin deze cursus en leer hoe u uzelf vandaag kunt beschermen.

Start Course Now

Careers