Koronavirus-Što trebate znati-Online tečaj | Alison
Loading

Early International Women's Day Celebration: Get 30% OFF All Certificates & Diplomas! Offer valid until Friday, 5th March 2021

Claim My 30% OFF

Koronavirus-Što Trebate Znati

Ovaj besplatni tečaj pokriva bitne značajke novog koronavisa

Enfermedades y trastornos
Gratis
Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest nastanka, prijenošenje, simptome, moguće liječenje i potencijalnu prevenciju novog koronavisa. Kao odgovor na brzo širenje koronavisa-Alison, kao dio međunarodne inicijative pripremio je ovaj osnovni besplatni tečaj o tomo što ljudi trebaju znati o koronavisu, njegovoj pozadini, kako se najbolje nositi s prijetnjom koju predstavlja vama, vašoj obitelji i zajedn

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest, simmptomo, prijenos i prevenciju virusa koji prije nisu identificirani kod ljudi. Koronaviusi (CoV) su velika obitelj virusa koji uzrokuju bolest u rasponu od obične prelade do teže bolesti, pout Bliskoistočnog respiratornog sindroma (MERS-CoV) i teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS-CoV). Koronaviusi su zoonotični, što znači da se prenose sa životinja na ljude.

Na tečaju će se raspravljati o tomo kako izbijanje virusa može rezultirati ozbiljnim posljedicama za zdravlje pojedinaca koji su zaraženi, te posljedice za zdravstvene resurse zajednica i zemalja u kojima se epidemija širi. Uobičajeni znakovi infekcije uključuju respiratorne simptome, vrućicu, kašalj, plitko i otežano disanje. U težim slučajevima infekcija može uzrokovati upalu pluća, ozbiljan akutni respiratorni sindrom, zatajenje bubrega pa čak i smrt.

Tečaj je jedinstvena inicijativa koja se temelji na informacijama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), sa sjedištem u Ženevi, Švicarskoj i CDC-a (Centar za kontrolu bolesti, SAD). ovaj je tečaj dio inovativne inicijative obrazovne platforme Alison vezane uz razvoj globalnog sustava certifikacije globalnog učenja o borbi protiv pandemije. Ovaj besplatni tečaj ažurira se mjesečno. Kako bi potaknula svjest i stjecanje znanja o virusu i opasnosti koju on predstavlja, Alison je također besplatni tečaj s PDF certificiranjem učinila dostunim širom svijeta. Polazeći ovim tečajem, možete se stalno informirati o tomo kako se najbolje nositi s prijetnjom koju novi koroanvirus predstavlja vama i drugima. Pa zašto čekati? Započnite tečaj već danas i za 1-2 sata steći ćete znanje koje će vam pomoći da zaštitite vas, vašu obitelj i zajednicu od zaraze Tim virusom i od njogovog prenošenja.

Inicio Curso Ahora

Learning Outcomes

Oc zavr š etku ovog tečaja moći ćete:


 • U kratkim crtama opisati podrijetlo, učinke i liječenje novog koronavisa
 • Prepoznati znakove i simmptomo infekcije
 • Opi š ite protokole o zaustavljanju i ograničavaju prijenos novog koronavisa
 • Kratko opisati protokole za liječenje novih koronaviusnih infkcija
 • Rastraviti o preporukama i mjerama Svjetske zdravstvene organizacije za pomoć u spriječavanju preno š enja zaraze prozročene novim koronavisom.

Certification

All Alison courses are free to study. To successfully complete a course you must score 80% or higher in each course assessments. Upon successful completion of a course, you can choose to make your achievement formal by purchasing an official Alison Diploma, Certificate or PDF.

Having an official Alison document is a great way to celebrate and share your success. It is:

 • Ideal to include with CVs, job applications and portfolios
 • A way to show your ability to learn and achieve high results
Todos los certificados están disponibles para comprar a través de la tienda. Para más información sobre la compra de Certificados de Alison, por favor visite nuestras Preguntas frecuentes. Si decide no comprar su certificado de Alison, todavía puede demostrar su logro compartiendo su Registro de Learner o la Verificación de Logros de Learner, ambos accesibles desde su Tablero. Para más detalles sobre nuestros precios de certificados, por favor visite nuestro :precio.

Careers

  Notification
  You have received a new notification
  Click here to view them all