Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Коронавирус-Какво трябва да знаем

Този безплатен онлайн курс обхваща основните аспекти на новия коронавирус

Publisher: Advance Learning
Този безплатен онлайн курс за новия коронавирус се фокусира върху историята, предаването, симптомите, възможното лечение и потенциалната профилактика на новия коронавирус. В отговор на разпространението на този нов коронавирус-Алисън, като част от международния отговор създаде основен безплатен курс за това, което хората трябва да знаят за коронавируса, неговия произход, и как най-добре да се справят със заплахата, която представлява.
Коронавирус-Какво трябва да знаем
  • Duración

    1.5-3 Horas
  • Students

    27
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Този безплатен онлайн курс за новия коронавирус се фокусира върху историята, симптомите, предаването и профилактиката на вируса, който не е бил идентифициран по-рано при хората. Коронавирусите (CoV) са голямо семейство от вируси, които причиняват заболявания, вариращи от обикновената настинка до по-тежки заболявания, като респираторен синдром на Близкия изток (MERS-CoV) и тежък остър респираторен синдром (SARS-CoV). Коронавирусите са зоонотични, което означава, че се предават между животни и хора.

Курсът ще запознае как епидемията от вируса може да доведе до сериозни последици за здравето на хората, които са заразени от него и последствията за здравните ресурси на общностите и страните, където възниква огнището. Честите признаци на инфекция включват респираторни симптоми, температура, кашлица, задух и затруднено дишане. В по-тежки случаи инфекцията може да причини пневмония, тежък остър респираторен синдром, бъбречна недостатъчност и дори смърт.

Курсът е уникална инициатива, която се основава на информация, предоставена от Световната здравна организация (СЗО), Този курс е част от иновативна инициатива на Alison за разработване на система за сертифициране за бързо реагиране в борбата с пандемичната болест. Този безплатен курс ще се актуализира ежемесечно. За да насърчи информираността и разбирането на знанията за вируса и неговата заплаха, Alison също така предостави безплатен курс на PDF насител, за сертифициране по целия свят. Като започнете този курс, можете да се информирате как най-добре да се справите със заплахата, която новият коронавирус представлява за вас и другите. И така, защо да чакаме? Започнете курса днес и след 1-2 часа ще получите знания, които да ви помогнат да защитите вас, семейството и общността си от заразяване и предаване на новия коронавирус.

Inicio Curso Ahora

Careers