Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus-Kaj morate vedeti

Ta brezplačni spletni tečaj pokriva bistvene vidike Coronavirusa Covid-19

Publisher: Advance Learning
Ta brezplačni spletni tečaj o novem Coronavirusu (Covid-19) se osredotoča na zgodovino, prenos, simptome, možno zdravljenje in morebitno preprečevanje novega Coronavirusa. V okviru mednarodnega odziva je Allison ustvarila brezplačni spletni tečaj o tem, kaj morajo ljudje vedeti o novemu Corovirusu, njegovem ozadju in kako se bolje spaprijeti z grožnjo, ki jo predstavlja vam, vaši družini in skupnosti.
Koronavirus-Kaj morate vedeti
  • Duración

    1.5-3 Horas
  • Students

    21
  • Accreditation

    CPD

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Ta brezplačni spletni tečaj o novem koronaviusu se osredotoča na zgodovino, simmptomo, prenos in preprečevanje virusa, ki prej niso bili ugotovljeni pri ljudeh. Koronaviusi (CoV) so velika družina virusov, ki povzročajo bolezni, ki segajo od navadnega prelada do težjih bolezni, kot sta srednji vzhodni dihalni sindim (MERS-CoV) in hud akutni respiratorni sindrom (SARS-CoV). Koronaviusi so zoonotični, kar pomeni, da se prenašajo med živalmi in ljudmi.

Tečaj bo obravnaval, kako lahko izbruh virusa povzroči resne posledice za zdravje posameznikov, ki jih okužijo, in posledice za zdravstvene vire skupnosti in držav, kjer se pojavlja izbruh. Pogosti znaki okužbe vključujejo dihalne simmptomo, vročino, kašelj, zasoplost in težave z dihanjem. V hujših primerih lahko okužba povzroči pljučnico, hud akutni respiratorni sindrom, odpoved ledvic in celo smrt.

Tečaj je edinstvena pobuda, ki temelji na podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), Ženeve, Švica in CDC (Center za nadzor bolezni, ZDA). Ta tečaj je del inovativne pobude Alison za razvoj sistema hitrega odzivanja za certificanje učenja za boj proti pandemiji. Ta brezplačni tečaj se bo posodabljal vsak dan in bo na koncu na voljo v več kot 100 jezikih. Da bi spodbucila zavedanje in razumeganje znanja o virusu in njegovi grožnji, je Alison omogočil brezplačen tečaj certificanja PDF po vsem svetu. S tem tečajem se lahko sproti obveščate o tem, kako najbolje obvladati grožnjo, ki jo novi coroanvirus predstavlja za vas in druge. Zakaj bi čakali? Začnite tečaj že danes in čez 1-2 ure boste pridobili znanje, s katerim boste zaščitili vas, družino in skupnost pred prenosom in prenosom novega koronavisa.

Inicio Curso Ahora

Careers