Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Coronavirus-Ce ar trebui să știți

Acest curs online gratuit abordează elementele esențiale ale noului coronavirus

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuit despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, transmiterii, simiscelor, posibilului tratament și a potențialei prevenții a noului coronavirus. Ca răspuns la răspândirea acestui nou coronavirus-Alison, ca parte a răspunsului internațional a creat un curs esențial gratuit legat de ceea ce trebuie să știți despre coronavirus, originea sa și cum să reacționați la amenințarea pe care o reprezintă pentru dumne
Coronavirus-Ce ar trebui să știți
  • Duración

    1.5-3 Horas
  • Students

    280
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Acest curs online gratuit despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, sitomoelor, transmisioni și prevenției acestui virus care nu a fost identificat anterior la om. Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de virusuri care provacă boli, de la răceala comună la boli mai severe, cum ar fi Sindrolul respirador din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindrolul respirador acut sever (SARS-CoV). Coronavirusurile sunt zoonotice, ceea ce înseamnă că sunt transmise de la animal la om.

Cursul va prezenta modul în care un focar de virus poate duce la consagrțe grave asupra sănătății persoanelor infecate de acesta, preum și consagrențe asupra resurselor de sănătate ale comunităților și țărilor în care e localizat focarul. Principalele semne de infecție includ simptome respiratorii, febră, tuse, scurtarea respirației și dificultăți de respirație. În cazuri mai severe, infecția poate provoca pneumonie, sindim respirador acut sever, insuficiență renală și chiar moarte.

Cursul este o inițiativă unică, care se bazează pe informațiile furizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Ginebra, Elveția și CDC (Centrul de Control al Bolilor, SUA). Acest curs face parte dintr-o inițiativă inovatoare Alison în vederea dezvoltării unui sistem global de certificare a învățării, apărut ca un răspuns rapid pentru combaterea bolii pandemice. Acest curs gratuit va fi actualizat lunar. Pentru a încuraja studiul și dezvoltarea cunoștințelor despre virus și amenințarea acestuia, Alison a făcut, de asemenea, posibilă certificarea în format PDF, disponibilă gratuit în toată lumea. Urmând acest curs, veți putea fi la current cu modul în care să abordați cel mai bine amenințarea pe care o reprezintă noul coroanvirus pentru dvs. și pentru cei din jur. Deci, de ce să mai așteptați? Începeți cursul astăzi și în 1-2 ore veți obține cunoștințele care vă vor ajuta să vă protejați familia și comunitatea de contractarea și transmiterea noului coronavirus.

Inicio Curso Ahora

Careers