Koronavirus-Što trebate znati-Tečaj Online | Alison
Loading

Early International Women's Day Celebration: Get 30% OFF All Certificates & Diplomas! Offer valid until Friday, 5th March 2021

Claim My 30% OFF

Koronavirus-Što Trebate Znati

Ovaj besplatni tečaj pokriva bitne značajke novog koronavirusa

Transtornos e Doença
Grátis
Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest nastanka, prijenošenje, simptoma, moguće liječenje i potencijalnu prevenciju novog koronavirusa. Kao odgovor na brzo širenje koronavirusa-Alison, kao dio međunarodne inicijative pripremio je ovaj osnovni besplatni tečaj o tomo što ljudi trebaju znati o koronavirusu, njegovoj pozadini, kako se najbolje nositi s prijetnjom koju predstavlja vama, vašoj obitelji i zajedn

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest, simptoma, prijenos i prevenciju virusa koji prije nisu identificirani kod ljudi. Koronavirusi (CoV) su velika obitelj virusa koji uzrokuju bolest u rasponu od obične prehlade do teže bolesti, poput Bliskoistočnog respiratornog sindroma (MERS-CoV) i teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS-CoV). Koronavirusi su zoonotični, što znači da se prenose sa životinja na ljude.

Na tečaju će se raspravljati o tomo kako izbijanje virusa može rezultirati ozbiljnim posljedicama za zdravlje pojedinaca koji su zaraženi, te posljedice za zdravstvene resurse zajednica i zemalja u kojima se epidemija širi. Uobičajeni znakovi infekcije uključuju respiratorne simptoma, vrućicu, kašalj, plitko i otežano disanje. U težim slučajevima infekcija može uzrokovati upalu pluća, ozbiljan akutni respiratorni sindrom, zatajenje bubrega pa čak i smrt.

Tečaj je jedinstvena inicijativa koja se temelji na informacijama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), sa sjedištem u Ženevi, Švicarskoj i CDC-a (Centar za kontrolu bolesti, SAD). ovaj je tečaj dio inovativne inicijative obrazovne platforme Alison vezane uz razvoj globalnog globalnog sustava certifikacije globalnog učenja o borbi protiv pandemije. Ovaj besplatni tečaj ažurira se mjesečno. Kako bi potaknula svjest i stjecanje znanja o virusu i opasnosti koju on predstavlja, Alison je također besplatni tečaj s PDF certificiranjem učinila dostupnim širom svijeta. Polazeći ovim tečajem, možete se stalno informirati o tomo kako se najbolje nositi s prijetnjom koju novi koroanvirus predstavlja vama i drogarima. Pa zašto čekati? Započnite tečaj već danas i za 1-2 sata steći ćete ćete znanje koje će vam pomoći da zaštitite vas, vašu obitelj i zajednicu od zaraze tim virusom i od njegovog prenošenja.

Start Course Now

Learning Outcomes

Po zavr š etku ovog tečaja moći ćete:


 • U kratkim crtama opisati podrijetlo, učinke i liječenje novog koronavirusa
 • Prepoznati znakove i simptoma infekcije
 • Opi š ite protokole o zaustavljanju i ograničavaju prijenos novog koronavirusa
 • Kratko opisati protokole za liječenje novih koronavirusnih infekcija
 • Raspraviti o preporukama i preporukama i mjerama Svjetske zdravstvene organizacije za pomoć u spriječavanju preno š enja zaraze prouzročene novim koronavirusom.

Certification

"Todos os cursos da Alison são gratuitos para estudar. Para completar com sucesso um curso, você deve marcar 80% ou mais em cada avaliação do curso. Após a conclusão bem-sucedida de um curso",Você pode optar por tornar a sua conquista formal comprando um Diploma , Certificado ou PDF da Alison.

oficial. Ter um documento da Alison oficial é uma ótima forma de comemorar e compartilhar o seu sucesso. É:

 • Ideal para incluir nos CVs,inscrições de trabalho e portfolios
 • Uma forma de mostrar a sua habilidade de aprender e alcançar altos resultados
All Certificates are available to purchase through the Alison Shop. For more information on purchasing Alison Certificates, please visit our Perguntas Frequentes. If you decide not to purchase your Alison Certificate, you can still demonstrate your achievement by sharing your Learner Record or Learner Achievement Verification, both of which are accessible from your Painel de controle. For more details on our Certificate pricing, please visit our Pricing Page.

Careers

  Notification
  Você recebeu uma nova notificação
  Clique aqui para visualizar todos eles