Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus - Ono što treba da znate

Ovaj besplatni kurs na mreži pokriva osnovne aspekte romana coronavirusa.

Publisher: Advance Learning
Ovaj besplatni kurs na internetu na romanu coronavirus fokusira se na historiju, prijenos, simptome, mogući tretman i potencijalnu prevenciju romana coronavirusa. Kao odgovor na širenje novog coronavirus - Alison, u sklopu međunarodnog odgovora stvorio je osnovni slobodni kurs za ono što ljudi trebaju znati o coronavirus - u, njegovoj pozadini, kako se najbolje suočiti sa prijetnjom koju su predstavlja vama, vašoj obitelji i zajednici.
Koronavirus - Ono što treba da znate
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    11
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Ovaj besplatni internetski tečaj o novom koronavirusu fokusiran je na povijest, simptome, prijenos i prevenciju virusa koji ranije nisu identificirani kod ljudi. Koronavirus (CoV) su velika porodica virusa koji uzrokuju bolest koja varira od prehlade do teže bolesti, poput sindroma respiratornog sindroma na Bliskom Istoku (MERS-CoV) i teškog akutnog respiratornog sindroma (SARS-CoV). Koronavirusi su zoonotski, što znači da se prenosi između životinja i ljudi.

Na tečaju će se raspravljati o tome kako izbivanje virusa može rezultirati ozbiljnim posljedicama za zdravlje pojedinaca koji su zaraženi i posljedice za zdravstvene resurse zajednica i zemalja u kojima se epidemija događa. Uobičajeni znakovi infekcije uključuju respiratorne simptome, vrućicu, kašalj, kratkoću daha i otežano disanje. U težim slučajevima infekcija može izazvati upalu pluća, jak akutni respiratorni sindrom, zatajenje bubrega i čak smrt.

Kurs je jedinstvena inicijativa, koja se zasniva na informacijama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ženeva, Švicarska i CDC (Centar za kontrolu bolesti, SAD). Ovaj kurs je dio inovativne Alison inicijative za razvoj globalnog susta certificiranja učenja za borbu protiv pandemije. Ovaj će se besplatni tečaj svakodnevno ažurirati i na kraju će biti dostupan na više od 100 jezika. Kako bi podstakla svijest o znanju i razumijevanje virusa i njegove prijetnje, Alison je također omogućila besplatan tečaj potvrde PDF - a širom svijeta. Kroz ovaj tečaj možete se stalno infornate o tome kako se najbolje nosus s prijetnjom koju novi coroanvirus predstavlja vama i drugima. Pa zašto onda čekati? Započnite kurs već danas i za 1 - 2 sata steći ćete znanje pomoću kojeg ćete zaštititi sebe, porodicu i zajednicu od ugovaranja i prenošenja novog koronavirusa.

Inizio Corso Ora

Careers