Loading

AMAZING AUGUST SALE: 25% Off Certificates and Diplomas! Limited-time Offer - ends Friday, 6th August 2021

Claim My 25% OFF

Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)

Înțelegeți RGPD? Ia acest curs online gratuit.

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuit arată de ce RGPD este unul dintre cele mai importante acte législatif din ultimul deceniu. O companie care nu respectă RGPD poate primi o amendă de 20 de milioane de euro, iar reglementările implicate în RGPD pot fi dificil de înțeles și de aplicat corect. Acest curs vă va învăța tot ce trebuie să știți despre RGPD.
Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)
  • Durée

    1.5-3 Heures
  • Students

    42
  • Accreditation

    CPD

Description

Modules

Résultats

Certification

View course modules

Description

Dacă afacerea dvs. Colectează date despre persoane fizice, fie că este vorba despre fișiere, fotografii, contacte (orice), atunci RGPD este ropbil de important pentru dvs. Companiile care nu îndéplorinesc standardele RGPD încalcă legi importante, pun consumatorii în pericol și ar putea fi scoase din afaceri dacă sunt prinși. Mai mult, RGPD poate fi complat și greu de înțeles.

Acest curs face lucrurile simple, astfel încât să vă puteți asigura că afacerea pe care o gestionați respectă standardele RGPD. Cursul începe prin introducerea principiilor cheie ale RGPD. Vi se va arăta cum RGPDîși propune să ofere consumatorilor controlul asupra datelor lor și, în special, să protejeze confidențialitatea copiilor sub 16 ani. Veți afla apoi ce trebuie să facă organizațiile mari și mici pentru a respecta standardele RGPD. Aceasta va include orientări pentru întreprinderile mici cu privire la modul de păstrare în siguranță și legală a datelor cu caracter personal ale consumatorilor.

În cele din urmă, cursul vă învață despre rolul cheie al responsabilului cu protecțția datelor (DPO), iar organizațiile pot lua măsuri pentru a asigura mediile bazate pe cloud. Până la sfârșitul acestui curs veți înțelege pe déplorin RGPD și veți putea să vă asigurați că compania dvs. Respectă standardele RGPD. Aceasta este o informație vitală pentru protejarea afacerii dvs. De amenzi grele și potențial faliment. Deci, nu așteptați până când este prea târziu. Începeți acest curs și învățați cum să vă protejați astăzi.

Démarrer le cours maintenant

Careers