Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Description

Bagian sumber ieu ngandung infographics ti World Health Organisation (WHO) ngeunaan prakték handlavage sareng cara ngajagi batur tina henteu kainfeksi novel coronavirus. Anjeun ogé bakal mendakan sumber-sumber anu ngagambarkeun pedoman ngeunaan kaamanan kadaharan, balanja atanapi damel di pasar, sareng kumaha tetep séhat nalika iinditan.

Back to Modules Back to Resources