Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Tubo tul general privind proteţia datelor (RGPD)

Înţelegeţi RGPD? Ia acest curs online gratuit.

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuit arată de ce RGPD este unul dintre cele mai importante acte legislativo din ultimul deceniu. O companie care nu respeittă RGPD poate primi o amendă de 20 de milioane de euro, iar reglementările implicate în RGPD pot fi dificil de înţeles și de aplicat corect. Acest curs vă va învăţa tot ce trebuie să știţi despre RGPD.
Tubo tul general privind proteţia datelor (RGPD)
  • Duração

    1.5-3 Horas
  • Students

    142
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

21} "> Dacă afacerea dvs. colectează data despre persoane fizice, fie că este vorba despre fișiere, fotografii, contacte (orice), atesta RGPD este incrível de importante pentru dvs. Companiile care nu îndeplinesc standdele RGPD încalcă legi importante, pun consumatorii în pericol și ar putea fi scoase din afaceri dacă sunt prinși. Mai mult, RGPD poate fi complicat și greu de înţeles.

Acest curs face lucrurile simple, astfel încât să vă puteţi asigura că afacerea pe care o gestionaţi respeitată normdele RGPD. Cursul începe prin introducerea principiilor cheie ale RGPD. Vi se va arăta cum RGPDîși propune să ofere consumatorilor controlul asupra datelor lor și, în especial, să protejeze confidenţialitatea copiilor sub 16 ani. Veţi afla apoi ce trebuie să facă organizaţiile mari și mici pentru a respeitta normdele RGPD. Aceasta va include orientări pentru întreprinderile mici cu privire la modul de păstrare în siguranţă și legală a datelor cu caracter personal ale consumatorilor.

În cele din urmă, cursul vă învaţă despre rolul cheie al responsabilului cu proteúngia datelor (DPO), iar organizaţiile pot lua măsuri pentru a asigura mediile bazate pe cloud. Meia ă la sfârșitul acestui curs veţi înţelege pe deplin RGPD și veţi putea să vă asiguraţi că compania dvs. respeittă normdele RGPD. Aceasta este o informaţie vitală pentru protejarea afacerii dvs. de amenzi grele și potenţial faliment. Deci, nu așteptaţi ombro ă când este prea târziu. Începeţi acest curs și învăţaţi cum să vă protejaţi astăzi.

Iniciar Curso Agora

Careers