Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus-Vad du behöver veta

Denna gratis online kurs täcker de viktigaste aspekterna av coronavirus Covid-19 (2.056.055 smitércio / 134, 178 dödsfall).

Publisher: Advance Learning
Denna kostnadsfria onlinekurs om det nya koronaviruset (Covid-19) fokuserar på historia, överföring, sintoma, möjlig bemanuseio och möjlig förebyggande av det nya koronaviruset. Som en del av det internationella svaret, Alison har skapat denna gratis online kurs om vad människor behöver veta om den nya coronavirus, dess bakgrund, och hur man bäst hantera det hot det hot det utgör för dig, din familj och gemenskap.
Koronavirus-Vad du behöver veta
  • Duração

    1.5-3 Horas
  • Students

    22
  • Accreditation

    CPD

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

Denna kostnadsfria onlinekurs om det nya koronaviruset fokuserar på historien, symtomen, överföringen och förebyggandet av det virus som inte inte tidigare identifierats hos människor. Koronavirus (CoV) är en stor familj av vírus som orsakar sjukdomar som sträcker sig från vanlig förkylning até mer allvarliga sjukdomar, såsom Mellanöstern andningssyndrom (MERS-CoV) och svår akut andningssyndrom (SARS-CoV). Koronavirus är zoonotiska, vilket innebär att de överförs mellan djur och människor.

Kursen kommer att diskutera hur ett utbrott av viruset kan leda till allvarliga konsekvenser för hälsan hos personer som är smitércio av det, och konsekvenser för hälsan i samhällen och länder där utbrottet sker. Vanliga tecken på infektion inkluderar luftvägssymtom, feber, hosta, andnöd och andningssvårigheter. I mer allvarliga fall, infektion kan orsaka lunginflammation, svår akut luftvägssyndrom, njursvikt och även död.

Kursen är ett unikt initius som bygger på information från Världshälsoorganizationen (WHO), Genève, Schweiz och CDC (Centro de Controle de Doenças, EUA). Denna kurs är en del av ett innovativt Alison-initiiz för att utveckla ett globalt utbildningscertificfieringssystem för snabb respons för att bekämpa pandemisk sjukdom. Denna gratis kurs uppdateras varje månad. För att uppmuntra kunskapsmedvetenhet och förståelse om viruset och dess hot, Alison har också gjort PDF-certifiering kurs tillgänglig gratis över hela världen. Genom att ta denna denna kurs kan du hålla dig uppdaterad om hur man bäst hanterar det hot som det nya koroanviruset utgör för dig och andra. Varför vänta? Börja kursen idag och om 1-2 timmar har du fått kunskap som hjälper till att skydda dig, din familj och din gemenskap från att teckna och överföra det nya koronaviruset. 

Iniciar Curso Agora

Careers