Loading

Smashing September Sale - Get 25% Off Certificates and Diplomas! Limited-time Offer - ends Friday, 17th September 2021

Claim My 25% OFF

Koronavirus-Šta Trebate Znati

Ovaj besplatni onlajn kurs pokriva suštinske aspekte novog korona virusa

Publisher: Advance Learning
Ovaj besplatni onlajn kurs o novom koronavirusu fokusiran je na istoriju, prenošenje, simptoma, moguće lečenje i potencijalnu prevenciju novog koronavirusa. Kao odgovor na širenje ovog novog korona virusa-Alison je, kao deo međunarodnog odgovora, kreirao ovaj besplatni kurs o osnovama onoga što treba da znate o znate o korona virusu i njegovom poreklu i tomo kako da se najbolje nosite sa pretnjom koju vírus predstavlja vama, vašoj porodici i zajednici
Koronavirus-Šta Trebate Znati
  • Duração

    1.5-3 Horas
  • Students

    71
  • Accreditation

    CPD

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

Ovaj besplatni onlajn kurs o novom korona virusu fokusira se na istoriju, simptomo, prenošenje i prevenciju virusa koji prethodno nije identifikovan kod ljudi. Korona virusi (CoV) su velika porodica virusa koji uzrokuju bolesti počev od obične prehlade pa sve do težih bolesti, kao što su Bliskoistočni respiratorni sindrom (MERS-CoV) i Teški akutni respiratorni sindrom (SARS-CoV). Koronavirusi su zoonotični, što znači da se prenose između životinja i ljudi.

Kurs će se baviti ozbiljnim posledicama koje epidemija epidemija virusa može izazvati po zdravlje zaraženih pojedinaca, kao i posledicama po zdravstvene resurse zajednica i država u kojima je epidemija prisutna. Uobičajeni znaci infekcije uključuju respiratorne simptoma, temperaturu, kašalj, gubitak daha i otežano disanje. U težim slučajevima, infekcija može da izazove upalu pluća, težak akutni respiratorni sindrom, otkazivanje bubrega, pa čak i smrt.

Ovaj kurs je jedinstvena inicijativa, koja se zasniva na informacijama Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Ženevi, Švajcarska, kao i CDC-a (Centra za kontrolu bolesti, SAD). Kurs je deo inovativne inicijative obrazovne platforme Alison za razvoj brzoreagujućeg rua globalne sertifikacije znanja za borbu protiv pandemijske bolesti. Ovaj besplatni kurs će se ažurirati mjesečno. Kako bi se podstakla svest o znanju i razumevanju virusa i pretnje koju on predstavlja, Alison je ovaj besplatan PDF sertifikacioni kurs učinio dostupnim širom sveta. Pohađanjem ovog kursa, dobićete najnovije informacije o tomo kako da se najbolje nosite sa pretnjom koju novi koronavirus predstavlja za vas i druge. Zato, čemu čekati? Započnite kurs već danas i za 1-2 sata steći ćete ćete znanje koje će vam pomoći da zaštitite sebe, svoju porodicu i zajednicu od zaraze i prenošenja novog koronavirusa.

Iniciar Curso Agora

Careers