Koronavirus-Šta treba da znate-Onlajn kurs | Alison
Loading

The New Alison App has just launched Download Now

Koronavirus-Šta Trebate Znati

Ovaj besplatni onlajn kurs pokriva suštinske aspekte novog korona virusa

Transtornos e Doença
Grátis
Ovaj besplatni onlajn kurs o novom koronavirusu fokusiran je na istoriju, prenošenje, simptoma, moguće lečenje i potencijalnu prevenciju novog koronavirusa. Kao odgovor na širenje ovog novog korona virusa-Alison je, kao deo međunarodnog odgovora, kreirao ovaj besplatni kurs o osnovama onoga što treba da znate o znate o korona virusu i njegovom poreklu i tomo kako da se najbolje nosite sa pretnjom koju vírus predstavlja vama, vašoj porodici i zajednici

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

Ovaj besplatni onlajn kurs o novom korona virusu fokusira se na istoriju, simptomo, prenošenje i prevenciju virusa koji prethodno nije identifikovan kod ljudi. Korona virusi (CoV) su velika porodica virusa koji uzrokuju bolesti počev od obične prehlade pa sve do težih bolesti, kao što su Bliskoistočni respiratorni sindrom (MERS-CoV) i Teški akutni respiratorni sindrom (SARS-CoV). Koronavirusi su zoonotični, što znači da se prenose između životinja i ljudi.

Kurs će se baviti ozbiljnim posledicama koje epidemija epidemija virusa može izazvati po zdravlje zaraženih pojedinaca, kao i posledicama po zdravstvene resurse zajednica i država u kojima je epidemija prisutna. Uobičajeni znaci infekcije uključuju respiratorne simptoma, temperaturu, kašalj, gubitak daha i otežano disanje. U težim slučajevima, infekcija može da izazove upalu pluća, težak akutni respiratorni sindrom, otkazivanje bubrega, pa čak i smrt.

Ovaj kurs je jedinstvena inicijativa, koja se zasniva na informacijama Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Ženevi, Švajcarska, kao i CDC-a (Centra za kontrolu bolesti, SAD). Kurs je deo inovativne inicijative obrazovne platforme Alison za razvoj brzoreagujućeg rua globalne sertifikacije znanja za borbu protiv pandemijske bolesti. Ovaj besplatni kurs će se ažurirati mjesečno. Kako bi se podstakla svest o znanju i razumevanju virusa i pretnje koju on predstavlja, Alison je ovaj besplatan PDF sertifikacioni kurs učinio dostupnim širom sveta. Pohađanjem ovog kursa, dobićete najnovije informacije o tomo kako da se najbolje nosite sa pretnjom koju novi koronavirus predstavlja za vas i druge. Zato, čemu čekati? Započnite kurs već danas i za 1-2 sata steći ćete ćete znanje koje će vam pomoći da zaštitite sebe, svoju porodicu i zajednicu od zaraze i prenošenja novog koronavirusa.

Start Course Now

Learning Outcomes

Po zavr š etku ovog kursa moći ćete da:


• Opi š ete poreklo, efekte i lečenje novog koronavirusa


• Prepoznate znake i simptoma infekcije


• Opi š ete protokole za kontrolu i ograničavanje preno š enja novog koronavirusa


• Opi š ete protokole za lečenje infekcija novim koronavirusom


• Razmotrite preporuke i mere predostrožnosti Svetske zdravstvene organizacije za sprečavanje preno š enja infekcija novim koronavirusnom

Certification

"Todos os cursos da Alison são gratuitos para estudar. Para completar com sucesso um curso, você deve marcar 80% ou mais em cada avaliação do curso. Após a conclusão bem-sucedida de um curso",Você pode optar por tornar a sua conquista formal comprando um Diploma , Certificado ou PDF da Alison.

oficial. Ter um documento da Alison oficial é uma ótima forma de comemorar e compartilhar o seu sucesso. É:

  • Ideal para incluir nos CVs,inscrições de trabalho e portfolios
  • Uma forma de mostrar a sua habilidade de aprender e alcançar altos resultados
All Certificates are available to purchase through the Alison Shop. For more information on purchasing Alison Certificates, please visit our Perguntas Frequentes. If you decide not to purchase your Alison Certificate, you can still demonstrate your achievement by sharing your Learner Record or Learner Achievement Verification, both of which are accessible from your Painel de controle. For more details on our Certificate pricing, please visit our Pricing Page.

Careers

    Notification
    Você recebeu uma nova notificação
    Clique aqui para visualizar todos eles