Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Coronavirus-Ce ar trebui să știţi

Acest curs online gratuit abordează elementele esenţiale ale noului coronavirus

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuit despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, transmiterii, simptomelor, posibilului tratament și a potenţialei prevenţii a noului coronavirus. Ca răspuns la răspândirea acestui nou coronavirus-Alison, ca parte a răspunsului internaţional um creat un curs esenţial gratuit legat de ceea ce trebuie să știţi despre coronavirus, originea sa și cum să reacţionaţi la ameninţarea pe care o reprezintă pentru dumne
Coronavirus-Ce ar trebui să știţi
  • Duração

    1.5-3 Horas
  • Students

    280
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Descrição

Modules

Resultado

Certificação

View course modules

Description

Aceste curs online gratuit despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, simptomelor, transmiterii și prevenţiei acestui vírus care nu a fost identificat anterior la om. Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de virusuri care provoacă boli, de la răceala comună la boli mai grave, cum ar fi Sindromul respirador din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul respirador acut sever (SARS-CoV). Coronavirusurile sunt zoonotice, ceea ce înseamnă că sunt transmise de la animal la om.

Cursul va prezenta modul în care un foco de vírus poate duce de vírus poate duce la consecinţe grave asupra sănătăţii persoanelor infectate de acesta, precum și consecinţe asupra resurselor de sănătate ale comunităţilor șărilor în care e localizat focarul. Principalele semne de infecţie includ simptomo respiratorii, febră, tuse, scurtarea respiraţiei și dificultăţi de respiraţie. În cazuri mai severo, infecţia poate desporpneumonie, sindrom respirator acut sever, pousada enţă renală și chiar moarte.

Cursul este o iniţiativă unică, care se bazează pe informaţiile furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), Genebra, Elveţia și CDC (Centrul de Control al Bolilor, SUA). Acest curs face parte dintr-o iniţiativă inovatoare Alison în vederea dezvoltării unui sistem global de certificare a învăţării, apărut ca un răspuns rapid pentru combaterea bolii pandemice. Acest curs gratuit va fi atualizat lunar. Pentru a încuraja studiul și dezesma ea cunoștinţelor despre virus și ameninţarea acestuia, Alison a făcut, de asemenea, posibilă certificarea în format PDF, vas ă gratuit în toată lumea. Urmând acest curs, veţi putea fi la curent cu modul în care să abordaţi cel mai bine ameninţarea pe care o reprezintă noul coroanvirus pentru dvs. și pentru cei din jur. Deci, de ce să mai așteptaţi? Începeţi cursul astăzi și în 1-2 ore veţi obţine cunoștinţele care vă vor ajuta să vă protejaţi familia și comuni comunitatea de contractarea și transmiterea noului coronavirus.

Iniciar Curso Agora

Careers