Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Virus Corona - Naon anu anjeun kedah terang

Kursus online gratis ieu nyertakeun aspék penting tina Covid-19 atawa corona virus

Publisher: Advance Learning
Kursus online gratis coronavirus (Covid-19) nu anyar ieu museurkeun kana sajarah, pangiriman, gejala, pangobatan anu mungkin sareng pencegahan potensi novel koronavirus. Salaku bagian tina respon internasional, Alison nyiptakeun kursus online gratis ieu ngeunaan anu kedah dipikanyaho ku masarakat ngeunaan novel coronavirus, kasang tukangana, sareng kumaha cara ngatasi anu ditimbulkeun ka anjeun, kulawarga sareng masarakat.
Virus Corona - Naon anu anjeun kedah terang
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    100
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Leu kursus online gratis dina novél coronavirus museurkeun kana sajarah, gejala, pangiriman sareng pencegahan virus anu teu acan kantos dicirikeun dina manusa. Coronavirus (CoV) mangrupikeun kulawarga anu ageung tina virus anu nyababkeun panyawat tina kasawat anu umum. Panyakit anu langkung parah, sapertos Sindrom Pernapasan Wétan Tengah (MERS-CoV) sareng Sindrom Pernaput Akut Parah (SARS-CoV). Coronavirus mangrupikeun zoonotik, hartosna dikirimkeun antara sato sareng masarakat.

Kursus ieu bakal ngabaha kumaha wabah virus tiasa nyababkeun akibat anu parah pikeun kasehatan individu anu katépaan, sareng akibat pikeun sumber kaséhatan keca as sareng nagara dimana wabah lumangsung. Tanda inféksi umum kaasup gejala pernapasan, muriang, batuk, sesak napas sareng kasusah engapan. Dina kasus anu langkung parah, inféksi tiasa nyababkeuna polmonite, sindrom pernapasan akut parna, gagal ginjal sareng pati.

Kursus éta mangrupikeun inisiatif anu unik, anu didasarkeun kana inpormasi anu disayogikeun ku Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), Ginevra, Swiss, sareng CDC (Center of Disease Control, USA). Kursus ieu mangrupikeun bagian tina inisiatif Alison inovatif pikeun ngembangkeun sistem sertifikasi belajar global anu gancang pikeun merangan pandémik. Ieu mangrupikeun kursus gratis anu bakal diropéa bulanan. Pikeun nyorong kasadaran sareng pangertosan ngeunaan virus sareng ancamanna, Alison ogé ngagaduhan kursus Sertifikasi PDF anu gratis di gratis dunya. Ku cara ngalakukeun kursus ieu, anjeun tiasa tetep diropéa ngeunaan kumaha carana nganyahokeun tina ancaman coroanvirus novel anu diarah ku anjeun sareng anu sanés. Janten, naha ngantosan? Mimitian kursus ayeuna sareng dina 1 - 2 jam anjeun bakal ngagaduhan pangaweruh pikeun ngabantosan anjeun, kulawarga sareng kann as anjeun tina kaserang sareng ngirim novel coronavirus.

Inizio Corso Ora

Careers