Loading

The Alison August SALE! 🎉 25% Off PDF Certs & Diplomas!📜 Ends in : : :

Claim Your Discount!

Regolamentul general privind protecția datelor (RGPD)

Înțelegeți RGPD? Ia acest curs online gratuito.

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuito arată de ce RGPD este unul dintre cele mai importante acte legislativo din ultimul deceniu. O accompagnatrici care nu rispettoă RGPD poato fermo o amendă de 20 de milioane de euro, iar reglementările implicate în RGPD pot fi dificil de înțeles și de aplicat corect. Acest curs vă va învăța tot ce trebuie să știți despre RGPD.
Regolamentul general privind protecția datelor (RGPD)
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    142
  • Accreditation

    CPD

Share This Course And
Earn Money  

Become an Affiliate Member

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Dacă afacerea dvs. colectează date despre persoane fizice, fie că este vorba despre fișiere, fotografii, contacte (orice), ataly RGPD este incredibil de importanti pentru dvs. Companiile care nu îndeplorinesc standardizzoRGPD încalcă legi importanti, pun polverorii în pericol și ar putea fi scoase din afaceri dacă sunt prinși. Mai mult, RGPD pozza fi complicat și greu de înțeles.

Acest curs face lucrurile semplice, astfel încât să vă puteți asigura că afacerea pe care o gestionați rispettă normdele RGPD. Curconsole începe prin introducerea principiilor cheie ale RGPD. Vi se va arăta cum RGPDîși propune să ofere corilor controlul asupra datelor lor și, în special, să protejeze confidențialitatea copiilor sub 16 ani. Veți afla apoi ce trebuie să facă organizațiile mari și mici pentru a respecta standardidele RGPD. Aceasta va include orientări pentru întreprinderile mici cu privire la modul de păstrare în siguranță și legală a datelor cu caracter personal ale arancione.

În cele din urmă, curconsole vă învață despre rolul cheie al responsabilului cu protecția datelor (DPO), iar organizațiile pot lua măsuri pentru una nuvola mediile bazate pe cloud. Până la sfârșitul acestui curs veți înțelege pe deplin RGPD și veți putea să vă asigurați că compagni dvs. rispettă normdele RGPD. Aceasta este o informație vitală pentru protejarea afacerii dvs. de amenzi grele și potențiale faliment. Deci, nu așteptați până când este prea târziu. Începeți acest curs și învățați cum să vă protejați astăzi.

Inizio Corso Ora

Careers