Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Koronavirus - Kaj morate vedeti

Ta brezplačni spletni tečaj pokriva bistvene vidike Coronavirusa Covid-19

Publisher: Advance Learning
Ta brezplačni spletni tečaj o novem Coronavirusu (Covid-19) se osredotoča na zgodovino, prenos, simptome, možno zdravljenje in morebitno preprečevanje novega Coronavirusa. V okviru mednarodnega odziva je Allison ustvarila brezplačni spletni tečaj o tem, kaj morajo ljudje vedeti o novemu Corovirusu, njegovem ozadju in kako se bolje spoprijeti z grožnjo, ki jo predstavlja vam, vaši družini in skupnosti.
Koronavirus - Kaj morate vedeti
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    21
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Ta brezplačni spletni tečaj o novem koronavirusu se osredotoča na zgodovino, simptome, prenos in preprečevanje virusa, ki prej niso druugotovljeni pri ljudeh. Koronavirus (CoV) così velika družina virusov, ki povzročajo bolezni, ki segajo od navadnega prehlada do težjih bolezni, kot sta srednji vzhodni dihalni sindrom (MERS-CoV) in hud akutni respiratorni sindrom (SARS-CoV). Koronavirus così zoonotični, kar pomeni, da se prenašajo med živalmi in ljudmi.

Tečaj bo obravnavali, kako lahko izbruh virusa povzroči resne posledice za zdravje posameznikov, ki jih okužijo, in posledice za zdravstvene vire skupnosti in držav, kjer se pojavlja izbruh. Pogosti znaki okužbe vključujejo dimezzne simptome, vročino, kašelj, zasoplost in težave z dihanjem. V hujših primerih lahko okužba povzroči pljučnico, hud akutni respiratorni sindrom, odpoved ledvic in celo smrt.

Tečaj je edinstvena pobuda, ki temelji na podatkih Svetovna zdravstvene organizacije (WHO), Ženeve, Švica in CDC (Center za nadzor bolezni, ZDA). Ta tečaj je del inovativne pobude Alison za razvoj di hitrega odzivanja za certificiranje učenja za boj proti pandemiji. Ta brezplačni tečaj se bo posodabljal vsak dan in bo na koncu na voljo v več kot 100 jezikih. Da bi spodbudila zavedanje in razumevanje znanja o virusu in njegovi grožnji, je Alison omogočil brezplačen tečaj certificiranja PDF po vsem svetu. S tem tečajem se lahko sproti obveščate o tem, kako najbolje obvladati grožnjo, ki jo novi coroanvirus predstavlja za vas in druge. Zakaj bi čakali? Začnite tečaj že danes in čez 1 - 2 ure boste pridobili znanje, s katerim boste zaščitili vas, družino in skupnost pred prenosom in prenosom novega koronavirusa.

Inizio Corso Ora

Careers