Loading

Cheers to the End of January with 25% Off ALL Certs & Diplomas!

Claim My Discount!

Koronavirus - Hva du må vite

Dette gratis online kurset dekker de vesentlige aspektene av coronavirus Covid-19

Publisher: Advance Learning
Dette gratis online kurset om romanen coronavirus (Covid-19) fokuserer på historie, overføring, sintomo, mulig behandling og mulig forebygging av romanen coronavirus. Som en del av den internasjonale responsen har Alison skapt dette gratis nettkurs om hva folk trenger å vite om romanen coronavirus, dens bakgrunn, og hvordan man best takler trusselen den utgjør for deg, familien din og samfunnet.
Koronavirus - Hva du må vite
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    24
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Dette gratis online kurset om romanen coronavirus fokuserer på historien, sintomene, overføringen og forebyggelsen av viruset som ikke tidligere hadde blitt identifisert hos mennesker. Koronavirus (CoV) er en stor familie av virus som forårsaker sykdommer som strekker seg fra vanlig forkjølelse til mer alvorlige sykdommer, slik som Midtørespirasjonssyndrom (MERS-CoV) og Alvorlig akutt respirasjonssyndrom (SARS-CoV). Koronavirus er zoonotisk, det vil si at de overføres mellom dyr og mennesker.

Kurset vil diskutere hvordan et utbrudd av viruset kan føre til alvorlige konsekvenser for helsen til personer som er smittet av det, og konsekvenser for helseressursene til samfunn og land hvor utbruddet skjer. Vanlige tegn på infeksjon inkluderer respiratoriske sintomer, feber, hoste, kortpustethet og pustevansker. I mer alvorlige tilfeller kan infeksjon forårsake lungebetennelse, alvorlig akutt respiratorisk syndrom, nyresvikt og til og med død.

Kurset er et unikt initiativ som er basert på informasjon fra Verdens helseorganizzasjon (WHO), Genève, Sveits og CDC (Centre of Disease Control, USA). Dette kurset er en del av et innovativt Alison - iniziativ for å utvikle et raskt risponde globalt læringssertifiseringssystem for å bekjempe pandemisk sykdom. Dette gratis kurset vil bli oppdatert månedlig. For å oppmuntre kunnskap og forståelse om viruset og dets trussel, har Alison også gjort PDF - sertifiseringskurs tilgjengelig gratis verden over. Ved å ta dette kurset kan du holde deg oppdatert om hvordan du best håndterer trusselen som det nye koroanviruset utgjør per deg og andre. Hvorfor vente? Start kurset i dag og om 1 - 2 timer vil du ha fått kunnskapen til å hjelpe til med å beskytte deg, familien din og samfunnet mot å kontrakt og sende det nye koronaviruset.

Inizio Corso Ora

Careers