Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Coronavirus - Ce ar trebui să știți

Acest curs online gratuita abordează elementele esențiale ale noului coronavirus

Publisher: Advance Learning
Acest curs online gratuito despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, trasmiterii, simptomelor, posibilului tratament și a potențialei prevenții a noului coronavirus. Ca răspuns la răspândirea acestui nou coronavirus - Alison, ca parte a răspunsului internațional a creat un curs esențial gratuit legat de ceea ce trebuie să știți coronavirus, originea sa și cum să reacționați la amenințarea pe care o reprezintă pentru dumne
Coronavirus - Ce ar trebui să știți
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    269
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Acest curs online gratuito despre noul coronavirus se concentrează asupra istoricului, simptomelor, trasmiterii și prevenției acestui virus care nu a fost identificat anteriore la om. Coronavirusurile (CoV) sunt o familie Vendo Asă De Virusuri Care Provoacă Boli, De La Răceala Comună La Boli Mai Grave, Cum Ar Fi Sindromul Respiratore Din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul respirator acut sever (SARS-CoV). Coronavirusurile sunt zoonotice, ceea ce înseamnă că sunt trasmise de la animal la om.

Curda va prezenta modul în care un focar de virus poato duce la consecințe grave asupra sănătății persoanelor infectate de acesta, precum și consecințe asupra risorselor de sănătate ale comunităților și țărilor în care e localizat focarul. Principalele semne de infție includ simptome respiratorii, febră, tuse, scurtzone respirației și dificultăți de respirație. În cazuri mai grave, infția pozza pneumonie, sindrom respiratore acut sever, insuficiență renală și chiar moarte.

Curconsole este o inițiativă unică, care se bazează pe informațiile furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Ginevra, Elveția și CDC (Centrul de Control al Bolilor, SUA). Acest curs face parte dintr - o inițiativă inovatoire Alison în vedere dezvoltării unui sistem global de certificare a învățării, apărut ca un răspuns rapid pentru combaterea bolii pandemice. Acest curs gratuit va fi attualizat lunar. Pentru a încuraja studiul și dezvoltarea cunoștințelor despre virus și amenințarea acestuia, Alison a făcut, de asemenea, posibilă certificarea în format PDF, disponibilă gratuita în toată lumea. Urmând acest curs, veți putea fi la curent cu modul în care să abordați cel mai bine amenințarea pe care o reprezintă noul coroanvirus pentru dvs. și pentru cei din jur. Deci, de ce să mai așteptați? Începeți cursul astăzi și în 1 - 2 ore veți obține cunoștințele care vă vor ajuta să vă protejați familia și comunatea de contractarea și trasmiterea noului coronavirus.

Inizio Corso Ora

Careers