Loading

Halloween SALE - 25% OFF All Certificates & Diplomas Limited-time Offer - ends Friday, 29th October 2021

Claim My 25% Off

Coronavirus - Çfarë duhet të dini

Ky kurs online falas mbulon aspektet themelore të coronavirusit Covid-19

Publisher: Advance Learning
Ky kurs online falas mbi coronavirusin e ri (Covid-19) fokusohet mbi historikun, transmetimina, simptomat, trajtimin e mundshem dhe parandalimina e mundshem te coronavirusit te ri. Si pjese e reagimit nderkombetar, Alison ka krijuar kete kurs online falas mbi ate ça duhet te dine njerezit rreth coronavirusit te ri, origjinen e tij, dhe si duhet te ruhen ndaj ekspozimit te tij per veten, familjen dhe kann.
Coronavirus - Çfarë duhet të dini
  • Durata

    1.5-3 Oras
  • Students

    80
  • Accreditation

    CPD

Descrizione

Modules

Risultato

Certificazione

View course modules

Description

Ky kurs falas online mbi coronavirusin e ri perqendrohet ne historine, simptomat, transmetimin dhe parandalimina e virusit qe nuk ishte identifikuar me pentierezit. Coronaviruset (CoV) jane nje familje e madhe e viruseve qe shkaktojne semundje duke filluar nga ftohja e zakonshme deri te semundjet me semundjet me renda, siç jane Sindroma e frymemarrjes ne Lindjen e Mesme (MERS-CoV) dhe Sindroma e Rende Akuta Respiratore (SARS-CoV). Coronaviruset jane zoonotike, qe do te thote se ato di transmetohen midis kafsheve dhe njerezve.

Kursi do te diskutoje se si nje shperthim i virusit mund te sjelle pasoja te renda per shendetin e individeve qe jane te infektuar prej tij, dhe pasoja per burimet shendetesore te kimo eteve dhe vendeve ku ndodh shperthimi. Shenjat e zakonshme te infeksionit perfshijne simptoma respiratore, ethe, kolle, mos mbushje me fryme dhe veshtiresi ne frymemarrje. Ne raste me te renda, infekue mund te shkaktoje pneumoni, Atleta Rende Akuta Te Frymemarrjes, Mosfunksionim Te Veshkave Deri Dhe Vdekje.

Kursi eshte nje iniciative unike, e cila bazohet ne informacionin e dhene nga Organizata Boterore e Shendetit (OBSH), Gjeneve, Zvicer dhe CDC (Qendra e Kontrollit te Semundjeve, SHBA). Ky kurs eshte pjese e nje inovative inovative e Alison per te zhvilluar nje reagim te shpejte te sistemit te certifikimit te mesuarit global per te luftuar semundjen pandemike. Ky kurs falas do te azhurnohet çdo muaj. Per te inkurajuar ndergjegjesimin mbi njohurite dhe te kuptuarit ne lidhje me virusin dhe kercenimin e tij, Alison gjithashtu ka bere kursin e çertifikimit PDF falas ne te gjithe boten. Duke marre kete kurs, ju mund te perditesoheni se si te veproni ne mi menyren me te mire me kercenimin qe coranavirusi i ri ju paraqet ju dhe te tjereve. Pra, pse te prisni? Filloni kursin sot dhe ne 1 - 2 ore do te keni fituar njohuri per t' ju ndihmuar te mbroni veten, familjen dhe ketin tuaj nga marrja dhe transmetimi i coronavirusit te ri.

Inizio Corso Ora

Careers