Loading

Alison's New App is now available on iOS and Android! Download Now

Virus Corona-Naon anu anjeun kedah terang

Kursus online gratis eu nyertakeun aspék pending tina Covid-19 atawa corona virus

Publisher: Advance Learning
Kursus online gratis coronavirus (Covid-19) nu anyar eu museurkeun kana sajarah, pangiriman, gejala, pangobatan anu mungkin sarreng pencegahan potensi novel koronavirus. Salaku gailian tina respon internasional, Alison nyiptakun kursus online gratis eu ngeunaan anu kedah dipikanyaho ku masarakat ngeunaan novel coronavirus, kasang tukangana, sareng kumaha cara ngatasi ancaman anu ditimbulkeun ka anjeun, kulawarga sareng masarakat.
Virus Corona-Naon anu anjeun kedah terang
  • Duración

    1.5-3 Horas
  • Students

    100
  • Accreditation

    CPD

Descripción

Modules

Resultados

Certificación

Ver los módulos del curso

Description

Leu kursus online gratis dina novél coronavirus museurkeun kana sajarah, gejala, pangiriman sareng pencegahan virus anu teu acan kantos dicirikeun dina manusa. Coronavirus (CoV) mangrupikeun kulawarga anu ageung tina virus anu nyababkeun panyawat tina kasawat anu umum. Panyakit anu langkung parah, sapertos Sindrom Pernapasan Wétan Tengah (MERS-CoV) sarreng Sindrom Pernaput Akut Parah (SARS-CoV). Coronavirus mangrupikeun zoonotik, hartosna dikirimkeun antara sato sareng masarakat.

Kursus eu bakal ngabahas kumaha wabah virus tiasa nyababkeun akibat anu parah pikeun kasehatan individu anu katépaan, sareng akibat pikeun sumber kaséhatan komunitas sareng nagara dimana wabah lumangsung. Tanda inféksi umum kaasup gejala pernapasan, muriang, batuk, sesak napas sareng kasuah engapan. Dina kasus anu langkung parah, inféksi tiasa nyababkeun pneumonia, sindrom pernapasan akut parna, gagal ginjal sareng pati.

Kursus éta mangrupikeun inisiatif anu unik, anu didasarkeun kana inpormasi anu disayogikeun ku Organisasi Kaséhatan Dunia (OMS), Ginebra, Swiss, sareng CDC (Center of Disease Control, USA). Kursus eu mangrupikeun bagian tina inisiatif Alison inovatif pikeun ngembangkeun sistem sertifikasi belajar global anu gancang pikeun merangan panyakit pandémik. Eu mangrupikeun kursus gratis anu bakal diropéa bulanan. Pikeun nyorong kasadaran saurg pangertosan ngeunaan virus sareng ancamanna, Alison ogé ngagaduhan kursus Sertifikasi PDF anu gratis di gratis dunya. Ku cara ngalakukeun kursus eu, anjeun tiasa tetep diropea ngeunaan kumha carana nganyahokeun tina ancaman coroanvirus novel anu diarah ku anjeun saurg anu sanés. Janten, naha ngantosan? Mimitian kursus ayeuna sareng dina 1-2 jam anjeun bakal ngagaduhan pangaweruh pikeun ngabantosan anjeun, kulawarga saeng komunitas anjeun tina kaserang saeng ngirim novel coronavirus.

Inicio Curso Ahora

Careers